Vi vill göra Barnens Gård trygg och säker.

Här kommer vi att löpande informera dig om vilka åtgärder vi har genomfört, eftersom vi vill att du ska känna att Barnens Gård är trygg och säker under pågående pandemi. Givetvis kommer vi att följa regeringens och folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Sedan 2022 ägs och drivs Barnens Gård av Åsa Roos och , Agnes, Joel och Linnea Alm.

Här kommer det komma information
om hur ni förköper biljetter via Nortic.

Här kan ni se hur många gäster har vi på Barnens Gård just nu:

Så fungerar Besöksmätaren

Vi registrerar alla gäster som kommer in i parken och ska även checka ut alla gäster när dom går ut. Ibland ser det ut som att det är gäster kvar eftersom vår personal i kassan har varit upptagen med en kund och inte noterat att en familj gått ut, eller att många gått ut samtidigt precis när vi stänger. Det viktiga är att räknaren inte visar att det är färre inne än det är. Mätaren nollställs varje morgon.

Nedan kan ni läsa våra regler.

Gå gärna igenom dem med ert sällskap innan ni kommer. Tack för att ni respekterar våra regler så att vi kan hålla Barnens Gård trygg och säker!

Håll avstånd.

Vår absolut viktigaste regel är att vi på Barnens Gård håller en kovidd =1,9 meters avstånd till alla andra gäster. Det vill säga andra sällskap. Ert sällskap får vara nära varandra. Detta är ett absolut krav för att få besöka oss och gäller både barn och vuxna. Du som vuxen har tillsynsansvar och måste se till att de barn du ansvarar för håller sig till reglerna. Hjälp oss att hålla Barnens Gård trygg och säker.

Ha god handhygien.

Tvätta eller sprita händerna mellan varje aktivitet. Det finns tvättställ för handtvätt och behållare med handsprit över hela parken.
Även våra Coronavärdar har handsprit i sina bälten.

Stanna hemma om du är sjuk.

Kom inte hit om du eller någon i din närhet är sjuka. Även lätta förkylningssymtom är anledning att stanna hemma. Tillämpa försiktighetsprincipen. Efter minst 2 symtomfria dagar är ni hjärtligt välkomna igen.

Gå hem om du blir sjuk.

Känner du dig eller någon i ditt sällskap er sjuka under dagen? Kontakta vår personal och lämna Barnens Gård. Tillämpa försiktighetsprincipen. Efter minst 2 symtomfria dagar är ni hjärtligt välkomna igen.

Beställ mat och glass via våra köfria beställningssystem.

QR-kod till Beställningsappen

Ladda gärna ner Appen WEIQ redan innan ditt besök. Scanna QR-koden här eller sök efter den där du laddar ner Appar.

Appstore Google play


Här kommer en utförligare instruktion om hur du beställer mat och glass hos oss:

RESTAURANGEN -BESTÄLL MAT

WEIQ: Ladda ner Appen. Beställ och betala i mobilen. Tillåt Pushnotiser. Gå upp till Matutlämningen när du får en notis. Sallad och tillbehör finns vid Tillbehörsbuffén.

All-inclusive: Fyll i lappen ni fick i entrén och lämna den i luckan på verandan. Då får du en puck. Kom upp till Matutlämningen inne när pucken blinkar. Sallad och tillbehör finns vid Tillbehörsbuffén.

Köa: Beställ och betala i kassan. Få en puck. Kom upp till Matutlämningen när pucken blinkar. Sallad och tillbehör finns vid Tillbehörsbuffén.

RESTAURANGEN -BESTÄLL GLASS

WEIQ: Beställ och betala i mobilen.
Tillåt Pushnotiser.
Gå upp till skopglassboxen när du får en notis.
Välj smaker och strössel på plats.

All-inclusive: Beställ i kassan.

Köa: Beställ och betala i kassan.

Här kommer det komma information
om hur ni förköper biljetter via Nortic.

Vi har personal som endast jobbar med Coronasäkring för att hålla Barnens Gård trygg och säker.

Desinfektionspersonal

Anpassningar av vattenlandet så att du kan känna dig trygg och säker.

Vårt gemensamhetsomklädningsrum är omgjort och här kan nu två familjer åt gången byta om. Vi har även byggt ett helt nytt omklädningsrum som är uppbyggt som bås där du kan byta om.

Nya omklädningsbås gör att det är lättare att hålla avstånd, så att du kan känna dig trygg och säker på Barnens Gård.

För att du skall kunna hålla avstånd, har vi reducerat antal solstolar på Solön och istället ställt ut fler solstolar över hela området.

Nu finns det fler platser där man kan tvätta händerna och för ytterligare desinficering har vi placerat ut handsprit på flera ställen på gården.

Vi förbehåller oss rätten att tillfälligt stänga parken eller delar av parken om det finns risk för trängsel.