Vi vill göra Barnens Gård trygg och säker.

Här kommer vi att löpande informera dig om vilka åtgärder vi har genomfört, eftersom vi vill att du ska känna att Barnens Gård är trygg och säker under pågående pandemi. Givetvis kommer vi att följa regeringens och folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Varma hälsningar från familjen Alm
Axel, Åsa, Agnes, Joel och Linnea

Från och med den 15 juli har kraven på en person på 20 m2 släppts. Det gör att vi kan ta in fler gäster än tidigare. Det är fortfarande viktigt att det inte är trängsel så vi kommer fortsätta att begränsa antal gäster, speciellt i vattenlandet. Ni får tillgång till djuren och Leklandet hela dagen men får vara i Vattenlandet antingen på förmiddagen, 10-14:15 eller eftermiddagen14:30-18:45.

Vill ni vara säkra på att få plats bör ni förboka biljetter. Det går att boka biljetter 7 dagar i förväg fram till klockan 9 samma dag. Återstående biljetter säljs hos oss på plats I webbshoppen/via Tickster kommer man kunna köpa vanliga entrebiljetter, all-inclusivebiljetter samt förboka plats om ni har säsongskort, tio-kort eller förköpta biljetter och vill vara säkra på att få plats.

Du behöver inte förboka biljetter för barn under 90cm.

OBS! ni behöver inte boka och förköpa samtidigt, det ena räcker!

Förköp dina biljetter här eller förboka om du har säsongskort.

Här kan ni se hur många gäster har vi på Barnens Gård just nu: