Mat och fika till hela familjen.

En heldag på Barnens Gård är ett äventyr fyllt med glada upptåg, lek och bus. För att orka hålla tempot uppe är det viktigt att stoppa i barnen mat och dricka.

Här finns både en familjerestaurang och en glasskiosk med barnvänliga menyer. Det är en blandning mellan husmanskost och fast-food!

Har ni med egen mat så är ni välkomna till picknickladan där det finns bänkar, bord och möjlighet att grilla. Vi har grill, men ni får ta med eget kol och tändvätska .Eller varför inte bara slå sig ner på en filt i gröngräset och njuta av en härlig matstund med familjen.

Vi gör vårt bästa för att erbjuda mat som passar alla; allergiska, köttälskare, vegetarianer, GI-fantaster, glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinkänsliga… Alla våra rätters ingredienser finns samlade i en pärm där föräldrarna själva kan läsa och avgöra vilken meny som passar dem bäst.

Familjerestaurangen har mat och fika till hela familjen.

Efter att barnen har lekt, klättrat, stojat och plaskat behöver kroppen ny energi. På Barnens Gård finns en enkel men trevlig familjerestaurang där ni kan välja att sitta under tak eller ute i solen.

Vi har en kombination av husmanskost och fast-food. Njut av våra lyxiga burgare eller ta ett lass köttbullar med hemlagat potatismos. Det finns även vegetariska och veganska alternativ.

Smaskens!

Mellanmål är gott. Hamburgare eller bara ett glas saft.

Mellisdax för hela familjen!

Ibland kan det vara gott att bara ta något litet. Såklart ska vi syssla med Sveriges bästa vanor -fika. Det kommer att vara en blandning av härligt hembakat och utvalda godsaker. Vi erbjuder också korv med bröd, toast med ost och skinka. Ta en enkel toast eller njut av någon av våra smågotträtter som Halloumi fries, Chili Cheese och Mozzarellasticks. Eller varför inte göra som våra tonåringar? Ta en pommestallrik och dränk den i vår goda kebabsås. Mums!

Godishörnan Missa inte Godishörnan vid entrén. Här finns knasiga klubbor, sega gelégrejer, hårda karameller, supersurt och supersalt och allt annat underbart godis som inte vuxna förstår sig på över huvud taget.

Lillpigans glass och snacks I poolområdet finns en glasskiosk som är öppen under högsäsong. Har finns massa godsaker som glass, våfflor, snacks, slush och godis. Vill man ha något matigare finns toast och friterade smårätter.

Picknickladan Ni är välkomna att ta med er egen matsäck till Barnens Gård. I den öppna picknickladan finns det bord och bänkar där ni kan sitta och äta. Eller varför inte bara slå sig ner på en filt i gröngräset och njuta av en härlig matstund med familjen. Använd gärna grillarna men glöm inte att ta med grillkol, tändvätska och tändstickor.

Mmmmmm GLASS är också fika!

Få saker är godare än en glass på sommaren!
På Barnens Gård har vi valt att samarbeta med SIA-Glass från Halland. SIA använder bara råvaror av högsta kvalitet och väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre.

SIA använder bara råvaror av högsta kvalitet och väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt: SIA gör sin gräddglass på äkta grädde och deras läskande sorbet är helt fri från mjölk, fett och palmolja. Det är skillnad på mjukglass och mjukglass. Vi har valt att använda Sias lyxigaste mjukglass -gjord på äkta grädde för en mjukglass på Barnens Gård ska vara en stunds njutning!

Barn älskar strössel så vi har en välfylld strössel- och toppingbuffé att välja på så du kan få din glass precis som du vill ha den!

Barnen älskar pizza, prova vår nya pizzabuffé.
Mat och snacks till hela familjen.

Allergi och intolerans

Vi har många alternativ på både glass, godis och mat och dryck. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och kunna äta hos oss. På Barnens Gård finns en pärm med alla ingredienser som ingår i våra olika maträtter där allergener tydligt står utmärkta. Fråga oss så visar vi dig. Det är superbra om du som vill ha ex glutenfritt hamburgerbröd eller korvbröd säger till om det lite tidigare än du vill äta så slipper vi snabbtina brödet.

Vegan eller vegetarian

Är du vegetarian eller vegan? Bara lugn, vi har ett stort utbud till dig. Fråga oss så visar vi dig vilka veganska och vegetariska alternativ vi har. Vi har en egen fritös där vi bara tillagar vegansk mat.