Vi vill ge dig sommarens bästa dag.

Barnfamilj som åker vattenrutsckana

Ett besök på Barnens Gård är ett roligt heldagsäventyr för hela familjen.

Här finns Vattenlandet för både små och stora barn.

Ett virvlande äventyr i Vattenlandet på barnens Gård! Vad mer kan man önska. Här finns pooler som passar alla i familjen – liten som stor.
Våra attraktioner bjuder alla besökare på hisnande upplevelser och pirr i magen. Populära och häftiga Tjurfallet är för de allra modigaste – en 120 meter lång virvlande och supersnurrig vattenrutschbana.

På Barnens Gård hittar du även Leklandet.

Leklandet på Barnens Gård är ett paradis för barn som gillar fart och fläkt. Här är det upp och ner och ner och upp som gäller. Från morgon till kväll.

Djuren på Gården

Sist men inte minst finns också våra djur. Djuren på Barnens Gård har en viktig roll. På alla bondgårdar finns det förstås djur, det är därför som vi har djur som du är välkommen att träffa. Här är alla barn välkomna in bland getter, höns, kaniner och grisar. Eftersom det alltid finns mycket att göra på landet är det alltid välkommet med ett par extra händer. Prova på bondgårdslivet och hjälp djurskötarna att mata och ta hand om våra söta smådjur.

Det är kul att vara barn på Barnens Gård, men det ska vara en skön upplevelse för vuxna också. När lek- och badglada vuxna behöver en paus så finns det därför fina möjligheter till en stunds avkoppling samtidigt som man har barnen under uppsikt.

Bollspelsgolf

Är du något äldre och behöver en sportslig utmaning? Varför inte prova Bollspelsgolf!

Vi vill ge dig sommarens bästa dag. Ett ställe att trivas på och komma tillbaka till.

Barn som kelar med små mysiga djur

Varmt välkommen till Barnens Gård, en sommar med bad och barnaktiviteter. Vi ser fram emot att få fortsätta utveckla och driva Barnens Gård.

Åsa, Joel, Agnes och Linnea!

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor inför ditt besök.

Telefon: 0723-25 60 20
Köpa julklappar: julklapp@barnensgard.se
Allmänna frågor eller bokningar av gruppbesök: info@barnensgard.se
Bokningar av kalas samt matbeställningar: kalas@barnensgard.se