Jobba med oss på Barnens Gård.

Vill du jobba med oss på Barnens Gård? Just nu söker efter dig som ska vara med oss och leverera sommarens bästa dag 2024!

Ni som jobbar hos oss är sommarens hjältar!

Hos oss har många unga sitt första sommarjobb. Följ med tre av våra hjältar; Sophie, Axel och Emilia, när de har en vanlig dag på jobbet.

Två ungdomar som jobbar på Barnens Gård

Inför 2024 söker vi fem profiler:

Bakomtjänst

Här gäller du att du älskar att hålla rent och fräscht omkring dig, har en bra överblick och gillar att serva dina kollegor. Du ska ha flinka fingrar och snabba fötter och alltid trasan redo. När du inte förbereder eller fyller på, städar du. Vår steam-cleaner är din bästa kompis och du fungerar som olja i det maskineriet som serveringen är. Du ska tycka om att städa och vara duktig på det.

Vi söker med ljus och lykta efter en kökschef/kock. Gärna med erfarenhet av bageri.

Mat och Glass

Till vår servering söker vi i första hand personer som älskar att serva våra kunder. Leendet och lugnet är dina främsta verktyg. Det är ett stressigt jobb där det gäller att du är kvick i både tanke och handling. Du ska gilla att arbeta under press och hålla ett bra tempo. Flinka fingrar, flinka fötter. Du ska vara en lagspelare och inte rädd för att ta i. Vana att stå i kassan, eller erfarenhet från restaurang och servering är ett plus.

Gården

gården ska du främst tycka om att möta många olika människor. Du ska kunna prata inför både barn och vuxna och möta människor från olika kulturer. Svara på barn och vuxnas frågor och se till att alla trivs ska vara det du tycker är roligast. Du ska tycka om att städa och göra iordning hos djuren. Rensa ogräs, mocka, sopa och städa är en stor del av ditt arbete.

Poolen

I poolen ska du klara av konststycket att ständigt vara alert och kunna överblicka och bedöma en situation samtidigt som det 99.9% av tiden är lugnt. Rensa ogräs, städning och bottensugning av poolerna ingår också i ditt arbete. Du måste kunna säga ifrån och se till att våra regler i Vattenlandet efterlevs. Utbildning i HLR är en merit.

Driften

Här söker vi en person som är allmänt händig och kan förstå tekniska samband. Du jobbar med underhåll och reparerar eller hjälper till att reparera saker som går sönder. Lättare trädgårdsarbete ingår också.

Jobba med oss!

På Barnens Gård jobbar alla för att leverera sommarens bästa dag, dag efter dag hela sommaren! Vi lägger stor vikt vid att du har servicetänkande i första rummet. Andra egenskaper som vi uppskattar är att du är flexibel med tider då vår beläggning varierar mycket beroende på väder samt att du är positiv och vill jobba med ständiga förbättringar.

Ansök på sommarjobb@barnensgard.se

Skriv lite om dig själv och varför du vill jobba med oss. Skriv också vilket jobb du vill ha och varför just du skulle fixa den tjänsten på ett bra sätt.

Välkommen med din ansökan mellan 1 september 2023 till 10 mars 2024.