Leklandet på Barnens Gård är ett paradis för barn.

Leklandet på Barnens Gård är ett paradis för barn som gillar fart och fläkt. Här är det upp och ner och ner och upp som gäller. Från morgon till kväll.

I Leklandet finns det skojiga saker att hitta på för både stora och små i syskonskaran. För alla som älskar att hoppa och stoja finns det många trampoliner att studsa på. Vi har även flera olika hoppborgar som är mycket populära. På grund av säkerhet tar vi ner hoppborgarna vid blåst.

Ta plats bakom ratten i våra elbilar och kör en sväng. Bli bäst på att kasta ägg eller utmana en kompis i kuddkrig. Skördetröskan som är en klätterställning med många finurligheter är perfekt för bus och glada upptåg.

Klätterrummet

Det absolut hetaste i nöjesbranschen är olika typer av underhållning som bygger på digitalteknik. Klart Barnens Gård också ska vara med i det allra nyaste. Klätterrummet är ett häftigt ställe där man kan leka och tävla med eller mot varandra. Du kan spela spelet Shadowling, där du använder din skugga för att påverka figurerna på väggen.

Senaste nytt i Klätterrummet

Du gissade det, det här spelet handlar om ballonger! Ännu viktigare, det handlar om att poppa, svepa, knacka och klämma så många ballonger som möjligt innan tiden tar slut! Spelet kan tyckas enkelt i början, men håll ögonen öppna, vi har kastat några speciella ballonger – som orkaner, krullande stenar och svärd – i mixen. De är värda att jaga eftersom de kommer att ge dig några speciella ballong-poppande krafter! Kom och poppa med dina vänner och se vem bland er som får högst poäng! Spelet kommer från Valo Motion!

Sandmålning

I Leklandet på Barnens Gård finns lugna aktiviteter för den pysslige.

Gör fina sandtavlor hos oss. Ett roligt pyssel och något fint att ta med sig hem. Hälsa på i sandslottet och gör din alldeles egna tavla!

Käpphästbanan

Du kan ta med din egen käpphäst eller låna en av gårdens käpphästar. Flera gånger om dagen kan du vara med i käpphästrace. Vill du göra din egen käpphäst eller enhörning går det att köpa till. Men kolla in tiden för den aktiviteten är bara en gång om dagen.

I Leklandet på Barnens Gård kan du tävla med din egen eller lånade käpphäst.

Drängakampen

I Leklandet på Barnens Gård kan du mäta din styrka i Drängakampen.

Förr i tiden på de svenska bondgårdarna ville drängarna ofta leka, tävla och mäta sin styrka mot varandra. Den som var starkast vann. Här på Barnens Gård har vi Drängakampen. Utmana mamma i ett kuddkrig på en bom. Kolla vem som är pricksäkrast när det gäller att kasta ägg och vem som snabbast slår i en spik. Eller samla ihop några barn och vält omkull pappa i en dragkamp. I Drängkampen kan allt hända. Prova! Det är jätteroligt!

Missa inte årets nyhet i Drängakampen – Kasta gris!

Drängakampens sex utmaningar:
Hästskokastning
Ägg kastning
Kuddkrig på bom
Drag kamp
Slå i en spik

Kasta gris

I Leklandet på Barnens Gård finns studsmattor och hoppborgar för alla storlekar.

I Leklandet på Barnens Gård kan du klättra och hoppa!

Hopphagen

Ett paradis för alla barn med myror i brallan och spring i benen. Här kan de studsa och hoppa hur mycket som helst

Trampoliner

Ta sats och hoppa. Allt som behövs för att komma högt upp i luften är ett par starka ben. Trampolinerna är stora, många och väldigt populära hos både barn och vuxna.

I Leklandet på Barnens Gård kan du klättra och hoppa tills dagen tar slut.

Klätterbanan

Klätterbanan med stockar och rep är en kul utmaning för både stora och små. Vissa övningar är enklare medan andra kan vara riktigt kluriga. Prova att balansera, klättra och svinga dig fram med hjälp av repen.
Som tur är landar du i en stor och mjuk madrass när du trillar ner. Klätterbanan har sju övningar på en meters höjd och tio övningar på två meters höjd. Spänn musklerna och skärp koncentrationen.
Inte nudda marken leken börjar NU!

Labyrinten

På Barnens Gård kan du villa bort dig i någon av våra labyrinter. Höger vänster, vänster, höger eller hur var det nu igen?

Lilla labyrinten är en rolig lek för de mindre barnen. I labyrintens mitt finns en klocka som klingar så fint när man når mitten. Sen gäller det att hitta ut igen!

Stora labyrinten är ett riktigt virrvarr med gångar och vinklingar. Med sitt imponerande mått på 22 x 23 meter är det en riktig utmaning för de äldre barnen. Den som först hittar klockan i mitten av labyrinten kan höra dess ljuva klang. Men glöm inte -det är lika långt att hitta ut igen!

Här kan du prova dina färdigheter som traktorförare.

I Leklandet på Barnens Gård hittar du en slingrig Traktorbana

Här på Leklandet på Barnens Gård kan alla barn köra och tuta efter egen förmåga. Det är bara att sätta sig bakom ratten i våra elbilar och ge sig iväg på nya spännande äventyr. Det krävs att det fixas och trixas lite. Traktorn ska tankas men det klarar så klart föraren utan problem.

STORA TRAKTORVäGEN
Här är det mycket som ska skötas. Det ska köras grönsaker på släp och det ska tankas och tvättas.

LILLA TRAKTORBANAN
Denna bana i bondgårdsmiljö är tänkt för de yngre barnen. Här är tempot lite lugnare även om det tutas och gasas för fullt. Här kör vi traktor utan släp så att vi inte trasslar in oss i varandra. Sätt dig bakom ratten, lätta på gasen, backa och sväng ut. För att köra Barnens Gårds häftiga traktorer och lastbilar ska barnet vara minst 90 centimeter.

Nu kör vi!

Barnens Gård erbjuder somriga aktiviteter för leksugna barn.

Gårdsplanen

Det här är ingen vanlig klätterställning. Nej, det här är en stor och magisk skördetröska med många roliga finurligheter. Åk nedför de guppiga rutschbanorna, klättra upp, klättra ner, göm dig, leta upp kompisen, ta fart i båtgungorna och gräv djupa diken med grävskoporna. Här kan du leka länge och du hittar hela tiden nya spännande saker att göra tillsammans med dina kompisar.

I Leklandet får man kasta kiss och Bajs!

Dasset!

KASTA KISS & BAJS?!! FÅR MAN VERKLIGEN DET?
Javisst! På Dasset får du det!

Bollspelsgolf

Har du inte blivit trött av aktiviteterna i Leklandet. Testa Bollspelsgolf som du hittar bredvid Barnens Gård! Du har 50% rabatt på entrépriset på Bollspelsgolfen samma dag som du besöker Barnens Gård.