Ett virvlande äventyr i Vattenlandet!

Ett virvlande äventyr i Vattenlandet på barnens Gård! Vad mer kan man önska? Här finns pooler som passar alla i familjen – liten som stor.
Våra attraktioner bjuder alla besökare på hisnande upplevelser och pirr i magen. Populära och häftiga Tjurfallet är för de allra modigaste – en 120 meter lång virvlande och supersnurrig vattenrutschbana.

Masken och Bubblan

Vattenrutschbanan Masken är en lagom utmaning för de mindre barnen. Bubblan är en ö i den grunda delen av bassängen. Låt klättersugna barn kämpa sig upp mot toppen för att sedan kana ner i vattnet. Det är bubblande skoj!

För våra yngre gäster är området ett paradis för plask och lek. I den grundare delen där Ankan, Bubblan och Masken finns är djupet endast 35 centimeter.

Sommar, sol och bad, det är Vattenlandet på barnens Gård.

Bubblan: Bjuder klättersugna barn på en massa skoj.
Bubblan är en uppblåst ö, en stor hoppkudde i den grunda delen, som bara ligger där och väntar på alla barn som vill klättra upp till toppen för att sedan kana ner i vattnet.

Masken: Den tjugofem meter långa vattenrutschbanan är av den snälla sorten. En slingrande utmaning för de yngre barnen som bjuder på både fart och spänning.

Ankan: En mindre vattenrutschbana i form av en anka som är mycket populär bland de yngre barnen. Det är lätt att ta sig upp och det går lagom snabbt att åka ner i det varma vattnet. Och det bästa av allt är att två kompisar kan åka och skratta tillsammans.

Självklart är våra pooler uppvärmda. Till och med vuxna badkrukor kastar sig med glädje i poolerna.

Mitt i Vattenlandet ligger Solön – en oas för avkoppling med en fläkt av sydligare breddgrader. Sjunk ner i en solstol och njut av sommaren. Här kan föräldrar slappna av samtidigt som de har uppsikt över barnen.

Masken och bubblan

Äventyrspoolen

Känner du för att leka Tarzan och svinga dig i en lian så har vi en här i Äventyrspoolen. Det är bara att spänna musklerna och svinga dig ut över det klarblå vattnet. När du släpper taget plumsar du rakt ner i poolen.

Tjurfallet är ett virvlande äventyr i Vattenlandet på Barnens Gård.

Tjurfallet

Gör dig redo för sommarens häftigaste upplevelse! Tjurfallet är en 120 meter lång vattenrutschbana där du och din kompis åker nedför i en hal badring. En hisnande åktur för de allra modigaste. Om du gillar hög fart och vill känna det där härliga pirret i magen ja då är Tjurfallet absolut något för dig.

Tjurfallet är populärt hos både barn och vuxna. Kläm ner dig tillsammans med någon ur familjen och var beredd på att det går blixtsnabbt. Hjärtat kommer att slå några extra slag och de flesta vrålar i skräckblandad förtjusning på vägen ned. Tveka inte utan bara kasta dig utför. Kom hit och prova!

Plaska säkert!

Åk, skrik och plaska tillsammans med familjen i Barnens Gårds Vattenland.

Jätterutschen ger dig ett virvlande äventyr i Vattenlandet!

Det är roligt och spännande att åka i våra vatten-rutschbanor. Det häftiga med Jätterutschen är att det går att åka många samtidigt eftersom den är så bred. Men glöm inte att ta tag i varandras händer för här går det undan. Åk med kompisarna eller samla hela familjen och skratta och ha kul tillsammans. Och varför inte passa på och tävla om vem som kommer ner i vattnet först.

Klara, färdiga gååååå!

I Barnens Gårds Vattenland finns pooler för både stora och små.

Lilla forsen

Den går ganska långsamt och är väldigt snäll. Men oj vad många åk de små orkar med innan de ger sig, om de någonsin ger sig. De åker, ler med hela ansiktet och tultar upp igen. Gång efter gång, efter gång. En favorit bland de små barnen!

Poolfloden

Här är det skönt att bara sätta sig bekvämt i ringen och följa med vattenströmmen framåt på en avslappnande tur. Eller så kan du ta några rejäla simtag och få upp farten ordentligt. Men se upp! Det finns en mjölkanna som gärna överraskar dig när du minst anar det. Rätt som det är tippar den över och häller vatten på den som råkar vara under.

Prova vattenrutschkanorna så får du ett virvlande äventyr i Vattenlandet på Barnens Gård.

Vildforsen

En fartfylld vattenrutschbana där du sitter på en ring som far iväg längst forsen. Det svänger och snurrar och är hur kul som helst. Prova dubbelringen och åk med en kompis. Här går det verkligen undan!

Solön

Det är roligt att vara barn på Barnens Gård. Men det är också en härlig upplevelse för alla vuxna. Mitt i Vattenlandet ligger Solön – en skön oas för avkoppling med en fläkt av sydligare breddgrader. Sjunk ner i solstol och slappna av en stund. Njut av sommaren och barnens lek och stoj. När ni blir hungriga är det nära till både mat, dryck och svalkande glass.

Ett besök på Barnens Gård är en minnesvärd upplevelse för hela familjen!