Barnensgård Logotyp
Svenska
English
Dansk
Deutch
Polish

Vi öppnar den 6 juni!

Ändrade öppettider! Vi öppnar den 6 juni istället för den 16 maj så att vi hinner göra Barnens Gård Coronasäkert. Läs mer om våra åtgärder här på hemsidan. Välkomna!

Kom inte hit om ni är sjuka. Även lätt symptom på förkylning är anledning att stanna hemma. Minst 2 symtomfria dagar sen är ni hjärtligt välkomna.

 

För er som köpt säsongskort innan Corona finns följande alternativ:

A: ni behåller kortet och är nöjda med det
B: ni får 200 kr tillbaka som kompensation för de här tre veckorna ni inte kunnat komma.
C: ni flyttar säsongskortet till nästa år.
Vill ni göra alternativ B eller C mailar ni julklapp@barnensgard.se och bifogar en kopia på betalningen samt ert kontonummer och säsongskortets nummer.

Kommer ni ha extrapersonal som städar nu i coronatider?

Vi kommer ha fyra stycken varje dag som endast kommer jobba med coronasäkring: se till att folk håller avstånd, ytdecinficera, och uppmana till handtvätt etc. Alla anställda kommer även ha genomgått en coronastädningsutbildning.

Kan man förboka entré för att vara säker på att komma in?

Nej inte i dagsläget. Kanske inför vi denna åtgärden längre fram om vi ser att det behövs.

 

Åtgärder

- Vi jobbar nu med att anpassa anläggningen för att ni ska kunna känna er säkra hos oss. Här kommer lite exempel:
- Vi kommer såklart se till att ni kan köa utan trängsel.
QR_Kod- Vi har även anpassat vår meny och byggt om runt salladsbuffen så att ni ska kunna hämta sallad utan att trängas. Vi har även skapat en ny utgång.
Ni kan beställa mat och glass utan att köa alls om ni använder WEIQ-appen. Förbered er gärna genom att ladda ner den innan ert besök.
- Vi har skapat mer plats runt sittplatserna.
- Vi har styrt upp hur många gäster som får vara i restaurangdelen
- Vi kommer att öppna två nya entrekassor för att sprida ut köerna.
- Vi kommer stänga entrekassorna i restaurangdelen under lunchen för att förbättra flödena och undvika trängsel.
- Vi kommer ha ett nytt omklädningsrum som är uppbyggd som bås där du kan byta om.
- Vi har utökat platserna där man kan tvätta händerna och placerat ut handsprit på många ställen i parken.
- Vi har anpassat aktiviteter som hoppborgar, djurmatning och besök hos djuren för att förhindra trängsel
- Vi har ställt in hölasset.
- Vi kommer att sätta stopp för hur många vi tar in, vilket kan innebära att parken kan vara stängd för nya gäster tills någon lämnar parken. Än vet vi inte hur många gäster vi kan ta emot utan trängsel. Vi kommer att informera här på websidan om det är stängt och hur många gäster som är inne så det blir lättare för er att planera ert besök.

QR_KodI sommar kommer vi använda en app för att beställa mat och glass
Appen som vi valt att använda för att du ska slippa köa när du ska beställa mat och glass hos oss heter WEIQ. Den har allra högsta betyg på app-store så vi hoppas att den blir toppenbra. Nu håller vi på att lägga in alla våra maträtter, eller nästan alla, vi kommer att stryka vissa för att göra processen bättre. Tyvärr kommer vår populära "gör din egen pizza" pausa i år. Ytan där den brukar vara kommer att användas för att inte trängas. Kolla gärna in hur WEIQ fungerar här:
https://www.youtube.com/watch?v=GndzS6oSGxQ

CORONAINFORMATION

Här kommer vi att löpande informera om vad som händer angående Coronapandemin!

Vi får frågor om vi kommer kunna ha öppet och svaret på det är att ingen i dagsläget vet hur det kommer se ut. Det vi vet är att vi kommer att följa regeringens och folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi kommer även att vidta andra kloka säkerhetsåtgärder i omsorg av våra gäster och medarbetare. Det som talar för att vi kommer kunna öppna är att vi har en utomhusaktivitet som vänder sig till barn och att sommarens värme förhoppningsvis kommer minska viruset. Om vi inte kommer kunna öppna kommer vi antingen återbetala redan köpta biljetter och kort eller erbjuda förlängning till nästa år. Vi ber om er förståelse för att beslut kommer att behöva fattas längre fram och ändras beroende på läget. Under tiden, ta hand om varandra och stöd de lokala aktörer som du kan.

Varma hälsningar från familjen Alm
Axel, Åsa, Agnes, Joel och Linnea